Planningsworkshop 2016

Marketingplanning op weg naar 2016

In drie dagdelen vanuit een kritische reflectie op interne en externe ontwikkelingen in 2015, het nieuwe jaar goed voorbereid tegemoet treden. Onderdelen die tijdens de workshop aan de orde komen zijn onder andere:

  • Wat kan en moet anders in 2016 op strategisch, tactisch en operationeel niveau?
  • Groeiopties in 2016 door durven ingrijpen in de richting, de inrichting en de verrichtingen op marketing gebied
  • Wat betekent dat voor de interne marketing van uw organisatie en u als commercieel verantwoordelijke of medewerker?
  • De marketingmix voor 2016. Een pro-actieve benutting van het marketinginstrumentarium voor toprestaties; doen of niet doen?

Doelgroep: account -en salesmanagers, marketeers en commerciële medewerkers

Groepsgrootte: maximaal 12

Moderator: Drs. Helyante L. Mac-Donald

Duur: 3 dagdelen (3x3,5 uur)

Datum: december 2015

Plaats: Residence Inn

Het Marketingactieplan (MAP2016) is een tool welke u tijdens de workshop wordt aangereikt om geheel naar de behoefte en ambitie van uw eigen organisatie het commercieel draaiboek voor 2016 te upgraden.

Aanmelden doet u door te mailen naar helyantemac-donald@sr.net. of te bellen op het telefoonnummer 431286. De bijdrage voor deelname aan de workshop is US$. 225,- (exclusief 8% OB). In dit bedrag is inbegrepen een uitgebreide reader en consumptie.

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis