ABOUT CROSSEDLINES

CrossedLines Advisory Services Suriname NV (afgekort CLASS NV) is een in 2006 opgericht organisatieadviesbureau. Dienstverlening op het snijvlak van organisatie-inrichting, marketing en businessplanning is waar CrossedLines voor staat.

VISIE

CrossedLines Advisory Services draagt substantieel bij aan de verdere ontsluiting van het Caraibisch gebied en Latijns-Amerika voor ondernemend Suriname door versterking cq professionalisering van Surinaamse organisaties o.a. op het gebied van marketing en businessplanning.

MISSIE

CrossedLines Advisory Services biedt vanuit een holistische kijk op organisatievraagstukken binnen onze Surinaamse context die oplossingen aan, die naadloos aansluiten op de organisatiebehoeften en de verbinding maken cq versterken tussen mensen en organisatiedoelen.

BIO Helyante L Mac-Donald

Helyante Mac-Donald is actief als managementconsultant, trainer en parttime docent. Zij heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan onze universiteit en heeft zich aan het begin van haar carrière gespecialiseerd in het buitenlands
betalingsverkeer bij de lokale banken.

Daartoe heeft zij specialistische opleidingen gehad binnen en buiten Suriname. Tussen de startperiode op de arbeidsmarkt in 1990 en haar start als zelfstandige in 2006 heeft zij achtereenvolgens gewerkt voor DSB-bank, bij Ernst & Young Suriname, Pacific Handelmaatschappij en de Hakrinbank. CrossedLines Advisory Services Suriname is de naam waaronder zij vanaf medio 2006 managementconsultancy diensten verleent aan het bedrijfsleven, de NGO-sector en de overheid.

Helyante heeft naast consultancy een passie voor trainen en het faciliteren van interactieve sessie. Communicatief sterk en gedreven krijgt zij energie van het inspireren van anderen om het beste uit zichzelf te halen. Helyante houdt van tuinieren en koken, is ondervoorzitter van de Stichting Wi Tru Sranan, lid van de permanente Commissie van het Fonds Technische Bijstand particuliere sector namens de VSB, bestuurslid bij de woningstichting Sekrepatu, Lid van de Vereniging van Economisten in Suriname en van Rotary Club Paramaribo Central. In die laatste rol van Rotarian werkt zij graag mee aan projecten waar jongeren bij betrokken zijn.