Trainingsaanbod

Home 9 Trainingen en workshop 9 Trainingsaanbod

Trainen om qua gedrag en vaardigheden het beste uit jezelf en/of je medewerkers te halen, of trainen om aan de kenniskant een geconstateerde gap te dichten, bij CrossedLines Advisory Services wordt de trainingsbehoefte op maat ingevuld.

Trainingen op het gebied van Organisatieontwikkeling, Marketing en Finance verzorgd op interactieve wijze worden in-company (vanaf 8-10 deelnemers), alsook middels open inschrijvingen aangeboden. Maatwerk en learning by doing staan bij de ontwikkeling en het verzorgen van elke training voorop.

CrossedLines verzorgt regelmatig workshops, al dan niet als onderdeel van consultancytrajecten. Door uitbesteding van de rol van moderator bij strategische (plannings)sessie’s, projectfomulering of -evaluaties kan u zich veel veel beter op de inhoud concentreren. De directe, objectieve vastlegging van de output wordt vlot aangeleverd; naar behoefte kan vervolgens verdere ondersteuning worden geboden. 

Maakt u geheel vrijblijvend contact

Afhankelijk van uw specifieke behoefte biedt CrossedLines Advisory Services u ook in-house trainingen aan, waarbij samen met u gewerkt wordt aan uitwerking van leerdoelen en een volledig maatwerkprogramma.